ŽENE U RUDNOJ GLAVI SADA DONOSE SVOJ HLEB KUĆI: U novootvorenoj fabrici Vučić saopštio i sjajnu vest!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 12:18

ŽENE U RUDNOJ GLAVI SADA DONOSE SVOJ HLEB KUĆI: U novootvorenoj fabrici Vučić saopštio i sjajnu vest!

Predsednik Vučić obećao povećanje plata tokom naredne nedelje u fabrici u Rudnoj Glavi

 Dovoljno je da prođete Srbiju, da vidite koliko je puteva izgrađeno, fabrika otvoreno, da bi se videlo da je Srbija napredovala, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na otvaranju Jumkove fabrike u Rudnoj glavi kod Majdanpeka.

On je time odgovorio na pitanje da su sve to "Potemkinova sela o kojima priča opozicija".

- Dovoljno je da prođete kroz Srbiju… mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo uradili u putnoj infrastrukutri, otvorili fabrike… Nikada nije dovoljno, dobro je što u ljudskoj prirodi postoji poriv da uvek hoćete više, jer to gura napred - primetio je predsednik.

Kako je istakao, žene koje su dobile posao u Jumku u Rudnoj glavi, dobile su priliku da porodicama nešto dodatno donesu, siguran i posao za koji znaju da će da traje više godina.

- One su danas mnogo zadovoljnije nego juče… Pa ih pitajte da li im je plata izmišljena - prokomentarisao je Vučić.

Presednik Vučić je ženama zaposlenim u fabrici u Rudnoj Glavi obećao i povećanje plate naredne nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.