ZA DECU SRBIJE IZDVOJENO JOŠ 400 MILIONA IZ DRŽAVNE KASE: Najviše će se uložiti u OVAJ GRAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 19:53

ZA DECU SRBIJE IZDVOJENO JOŠ 400 MILIONA IZ DRŽAVNE KASE: Najviše će se uložiti u OVAJ GRAD!

Država brine o svojoj budućnosti.
Iz državne kase u ovoj godini dodeljeno je 400 miliona dinara za projekte namenjene merama populacione politike i podrške porodici. Prema konkursu koje je sprovelo Ministarstvo za brigu o porodici novac će dobiti 68 gradova i opština u Srbiji.
- Cilj nam je da do 2027. godine podržimo sve gradove i opštine i na taj način doprinesemo jačanju lokalne pronatalitetne politike. Jako sam srećna što ste i vi iz sopstvenih budžeta izdvojili veća sredstva za pronatalitetnu politiku, a svojim radom svi pokazujemo da nam je zajednički cilj da nas bude što više. Srbijo, deca nam se rađala - rekla je Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.