Xiaomi od 1. srpnja gasi svoj MIUI Global beta program za sve uređaje

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Jun.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xiaomi od 1. srpnja gasi svoj MIUI Global beta program za sve uređaje

ZAGREB - Nedavno smo pisali kako Xiaomi od početka srpnja namjerava promijeniti svoju politiku vezanu za MIUI beta programa. Tada je navedeno kako uređaji stariji od godinu dana i Redmi entry-level uređaji više neće sudjelovati u ovom programu, no čini se kako će ograničenja biti i veća od ovih navedenih.

Stranica XDA Developers prenosi informaciju s Xiaomi foruma gdje se navodi da se od 1. srpnja MIUI Global beta program u potpunosti ukida i to za sve uređaje. Dakle od >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << srpnja MIUI beta program se nastavlja samo u inačici za kineske ROM-ove dok global beta ROM-ova više neće biti.

Razlog za reduciranje čitavog programa krije se u činjenici da je narastao izvan okvira Xiaomijevih mogućnosti te nije pružao zadovoljavajuću razinu povratnih informacija kakva se od takvog programa očekivala. Reduciranjem cijelog projekta u kineskoj tvrtki se sada nadaju kako će imati vrijeme na raspolaganju za kvalitetnije MIUI nadogradnje te da će dobivati kvalitetnije povratne informacije od samih korisnika.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.