Wizz Air otkazuje još dvije linije iz Banjaluke

Izvor: Capital.ba, 29.Maj.2023, 10:18

Wizz Air otkazuje još dvije linije iz Banjaluke

BANJALUKA – Wizz Air je otkazao letove iz Banjaluke za Malmo, a sada otkazuje letove za Stockholm (zadnji let 28.8.) i Hamburg (zadnji let 28.10.). Kompanija će sada imati tek dvije linije sa pet sedmičnih letova (Bazel i Dortmund). Foto: Agencije Ryanair pak smanjuje letove iz Banjaluke za Memmingen sa sedam na dva leta, te Beč sa tri na dva sedmična leta. To znači da će kompanija zadržati sve linije ali je smanjila broj letova sa 20 na 14 sedmično. Iz Wizz Aira i Ryanaira rečeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << da će preispitati svoje operacije iz Banjaluke ako aerodrom napusti direktor Milan Račić. Postavlja se pitanje da li je ovo ispunjenje ovog upozorenja, nakon što je umjesto Račića na čelo Aerodroma Banjaluka imenovana Natalija Trivić ili su neki drugi razlozi u pitanju? Kako god jako je loša činjenica da je aerodrom spao sa pet na samo dvije linije i sa 12 na samo pet sedmičnih letova Wizz Aira, te sa 20 na 14 letova Ryanaira. Gubitak od 13 letova je ogromno smanjenje. Nismo navikli na ovako nešto s obzirom na to da aerodrom od 2018. povećava broj linija i frekvencija ove dvije kompanije. Zamaaero.com Чланак Wizz Air otkazuje još dvije linije iz Banjaluke се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Wizz Air i Ryanair otkazuju linije i smanjuju broj letova iz Banjaluke

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2023

Wizz Air je otkazao letove iz Banjaluke za Malme, a sada otkazuje linije za Stockholm Skavstu (zadnji let 28.8.) i Hamburg (zadnji let 28.10.).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.