Izvor: B&F Online, 03.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wikia Search se zatvara

Pokušaj Džimija Velsa da svojim projektom Wikia Search ugrozi dominaciju Googleovog pretraživača završio se neuspehom. Osnivač Wikipedije objavio je u utorak 31. marta da Wikia Search, pokrenuta u januaru 2008, nije uspela da stekne očekivane nivoe popularnosti. "U nekoj drugačijoj ekonomiji, mogli bismo da finansiramo Wikia Search do u beskraj. To je nešto do čega mi je mnogo stalo i ja ću mu se tokom svoje karijere vraćati opet i opet kao investitor, donator ili navijač", napisao je Vels. "Međutim, za sada zatvarmo vrata na projektu Wikia Search i od 31. marta 2009. preusmerićemo sredstva na drugu Wikia.com imovinu."

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

Wikia Search se zatvara

Izvor: Mikro - PC World, 02.Apr.2009, 16:37

Pokušaj Džimija Velsa da svojim projektom Wikia Search ugrozi dominaciju Googleovog pretraživača završio se neuspehom. Osnivač Wikipedije objavio je u utorak 31. marta da Wikia Search, pokrenuta u januaru 2008, nije uspela da stekne očekivane nivoe popularnosti. „U nekoj drugačijoj ekonomiji,...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.