Vulin: Žao mi je što nema izbora kad vidim kako se ponašaju u SPS

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Nov.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Žao mi je što nema izbora kad vidim kako se ponašaju u SPS

BEOGRAD - Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da mu je žao što uskoro neće biti izbora, naročito kada gleda neke funkcionere SPS kako se ponašaju.

U intervjuu za list Blic, Vulin je potvrdio da misli na funkcionera SPS-a Branka Ružića koji je na društvene mreže postavio zajedničku fotografiju sa jednim navijačem koji je u direktnom prenosu utakmice Srbija - Albanija u Beogradu uzvikivao pogrdne parole na račun premijera Aleksandra Vučića.

"Ružić >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << smatra da je dobar čovek neki huligan koji vređa predsednika vlade čiji ste deo i koalicije čiji ste deo. Onda nije loše da se ide na izbore pa neka vam to bude platforma. Ali onda to radite kao opozicija, a ne sa udobne pozicije potpredsednika vladajuće partije. Da, šteta je što nema izbora", rekao je Vulin.

On je dodao da nije tajna da Srbija sprema prihvatne centre za migrante ali je i dodao da, uprkos tome što kroz Srbiju svakodnevno prolazi na hiljade izbeglica, smeštajni kapaciteti su prazni.

"Ne žele da se zadržavaju ovde. Ali kako bude dolazila zima, zadržavaće se duže a mi moramo biti spremni na to. Dakle, nema nikakve tajnosti", rekao je Vulin i dodao da nije važno da li će to biti neka kasarna ili hotel već samo da je uz autoput, što manje u naseljenom mestu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Vulin: Nema tajne da spremamo prihvatne kapacitete

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da nema nikave tajne da se spremaju prihvatni kapaciteti za migrante tokom zime dodajući da je bitno samo da to bude na ruti, uz autoput, što manje u naseljenom mestu..."Ne znam što bi bila tajna da spremamo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.