Vučić u poseti Ivanjici i Moravičkom okrugu FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 09:53

Vučić u poseti Ivanjici i Moravičkom okrugu FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće opštinu Ivanjica u Moravičkom okrugu.

Predsednik je objavio i fotografiju na svom Instagram profilu, u opisu koje je rekao da prvi put posećuje Ivanjicu u svojstvu predsednika Srbije.

"Veoma sam uzbuđen i radujem se svemu što ćemo da uradimo, ne samo za tu opštinu, već i za Arilje, Požegu i Kosjerić. Rad i borba uvek donose rezultate!", napisao je Vučić.

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednika Republike, za 10 sati planiran je obilazak sela Radaljevo i poseta porodične firme za proizvodnju sadnica, otkup i preradu jagodičastog voća Floriva.

U 10.50 sati najavljena je poseta Ivanjici i sastanak sa predsednicima opština Ivanjica, Sjenica, Raška, Arilje, Kosjerić i Požega.

Nešto kasnije, u 12.50 časova planirana je poseta selu Kumanica i obilazak domaćinstva Vukašina Bogdanovića.

Prezentacija projekta razvoja turizma na Goliji planirana je za 14.00 sati, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.