Vučić u BG na vodi: Zgrade propadaju? Loše sanjali

Izvor: B92, 09.Nov.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u BG na vodi: Zgrade propadaju? Loše sanjali

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je gradilište Beograda na vodi, gde će biti izgrađen najveći trgovinski centar u regionu od 350.000 kvadratnih metara.

On je rekao da ovo mesto i Beograd na vodi predstavlja ponos za celu Srbiju.

"Obišao sam i razgovarao sa hiljadama radnika. Na ove dve zgrade je trenutno preko 700 radnika", rekao je Vučić, dodajući da je tu veliki broj srpskih radnika koji zarađuju hleb.

"Ovde se nalazimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mestu gde će biti izgrađen najveći trgovinski centar, 350.000 kvadratnih metara", kaže Vučić.

"Da bi ljudi shvatili o kojim razmerama se radi, taj centar će biti tri puta veći i od Delta sitija i od Ušća", objasnio je on.

On je rekao i da su već postavljeni šipovi i da kreće izgradnja tornja koji će biti simbol cele Srbije. Vučić je naveo i da kreće procedura, pa i radovi i postavljanje ploče i za kulu i toranj.

Predsednik Srbije dodao je i da će Muhamed el Abar doći za nekoliko dana da obiđe gradilište i da se biraju boje za projekat, a imaju dve varijante i da će sve igledati drugačije i najbolje moguće.

Vučić se zahvalio izvoođačima šđto ne kasne ni dan, a kako je naveo, mne kasni se ni kada je reč o izgradnji zgrada u koje će krajem marta biti useljenje.

"Kažu zgrade propadaju, dave se u vodi, ali izgleda da su loše spavali i sanjali", rekao je Vučić i dodao da će sve izgledati velelepno.

Predsednik Srbije je dodao i da Srbija ima čime da se ponosi, raste BDP, radnici dobijaju plate, nezapsolenost je sve niža.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.