Vučić sutra u Smederevu

Izvor: Studio B, 24.Apr.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra u Smederevu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sutra će prisustvovati polaganju kamena temeljca za novu proizvodnu halu u Industrijskoj zoni Smedereva.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, Vučić će prisustvovati i svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona preduzeća za uslužnu proizvodnju metalnih delova i sklopova od lima Meteć, članice belgijske grupe Metećco.

Nakon toga srpski premijer će obići radove na rekonstrukciji jedne hale >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << fabrike Želvoz za potrebe početka proizvodnog procesa italijanske kompanije Cimolai Balkan u Smederevu.

Posetu Smederevu premijer Vučić završava konferencijom za medije i druženjem sa novinarima u Vili Zlatni breg, navedeno je u saopštenje.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra u Smederevu

Izvor: Blic, 24.Apr.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sutra će prisustvovati polaganju kamena temeljca za novu proizvodnu halu u Industrijskoj zoni Smedereva...Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, Vučić će prisustvovati i svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona preduzeća za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.