Izvor: Studio B, 06.Maj.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra na konferenciji Saveta stranih investitora

U Beogradu će sutra biti održana konferencija "Rijaliti ček" (Reality Ćeck) Saveta stranih investitora kojoj će prisustvovati predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Plenarna sesija, na kojoj će učestvovati i članovi Evropske komisije, biće održana u hotelu "Hajat“, sa početkom u 10.45 časova, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Na petoj po redu "Rijaliti ček" konferenciji Saveta stranih investitora (FIC) biće analiziran status >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ekonomskih reformi, saopštio je ranije FIC. Pored premijera Aleksandra Vučića, najavljeno je učešće i ministra finansija Dušana Vujovića i evropskog komesar za susedsku politiku i pristupne pregovore Johanesa Hana.

Osim analiziranja statusa ekonomskih reformi, ciljevi konferencije su nastavak dijaloga između Saveta i Vlade Srbije, kao i pružanje podrške u procesu tranzicije privrede i društva u celini. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vučić sutra na konferenciji Saveta stranih investitora

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

U Beogradu će sutra biti održana konferencija "Rijaliti ček" (Reality Check) Saveta stranih investitora kojoj će prisustvovati predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić...Plenarna sesija, na kojoj će učestvovati i članovi Evropske komisije, biće održana u hotelu Hajat, sa početkom u 10.45...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.