Vučić se Đinpingu u Davosu zahvalio za Železaru

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se Đinpingu u Davosu zahvalio za Železaru

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Davosu sa predsednikom Kine Si Đinpingom, sa kojim je najviše razgovarao o Železari, javila je RTS.

Premijer se zahvalio predsedniku Kine na dobro urađenom poslu u Železari, obavestio ga o poslovanju te kompanije koju je preuzeo "Hestil" i poručio da se nada da će i budući zajednički projekti Srbije i Kine biti uspešni.

Vučić je najavio, uoči odlaska na Forum, da sa kineskim predsednikom namerava da otvori nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za Srbiju izuzetno važnih pitanja.

Premijer se jutros sastao i sa bivšim britanskim premijerom Gordonom Braunom, koji je na Forumu u svojstvu specijalnog izaslanika UN za obrazovanje, zatim sa osnivačem Foruma, nemačkim ekonomistom Klausom Švabom i premijerom Šri Lanke Ranilom Vikremensingeom.

Razgovarao je i sa vlasnikom trgovinskog lanca "Delez".

Na kraju prvog dana foruma, Vučić će se sastati i sa potpredsednikom odlazeće administracije SAD Džozefom Bajdenom.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić u Davosu: Prvo sa Đinpingom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Davosu sa predsednikom Kine Si Đinpingom, sa kojim namerava da otvori nekoliko za Srbiju izuzetno važnih pitanja...Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Kine Si Đinping razgovarali su o Železari Smederevo, koju je preuzela kineska kompanija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.