Vučić saopštio odlične vesti: Stigle nove uplate, suficit još veći!

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić saopštio odlične vesti: Stigle nove uplate, suficit još veći!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je suficit u prva četiri meseca ove godine iznosio 10,7 milijardi dinara.

Kako je naveo, projektovani deficit u tom periodu je bio 53,5 milijardi.

Vučić sa radnicima za 1. maj: Povećanje plata i penzija veće nego ikada!

Premijer je rekao da je ranije izjavio da je suficit na kraju aprila iznosio 9,8 milijardi dinara, ali da su u petak, posle 18 časova stigle još neke uplate i da je ukupan suficit >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 10,7 milijardi dinara.

FOTO: Tanjug

"Tako da imamo bolje rezultate za 64,2 milijarde ili za oko 520 miliona evra, od onoga što smo prihvatili u skupštini a što je pozdravio i MMF koji je učestvovao u pravljenju budžeta", rekao je Vučić.

On je naglasio da smo tako dobre rezultate imali upravo zato što smo vredno radili i štedeli.

Zbog dobrih fiskalnih rezultata plate i penzije biće povećane do kraja godine, biće ukinuti penali na penzije posle 65 godine, i povećana minimalna cena rada, izjavio je ministar rada Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.