Vučić sa šeikom: Od poljoprivrede do vojne industrije VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2021, 17:31

Vučić sa šeikom: "Od poljoprivrede do vojne industrije" VIDEO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sa predstavnicima Bahreina dogovoreno da se ide sa aktima kojima bi se izbegavalo dvostruko oporezivanje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom Al Kalifom, sinom bahreinskog kralja, i delegacijom Kraljevine Bahrein.

"Mi smo se danas dogovorili da idemo sa aktima kojima bi se izbegavalo dvostruko oporezivanje, sa aktima kojima bi se promovisale obostrane investicije", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je on.

"Težimo ka tome da potpišemo međudržvani sporazum o razvijanju saradnje u svim oblastima od poljoprivrede do vojne industrije", rekao je Vučić.

On je naveo da su već otkrili mnogo polja u kojima može da se razvija saradnja.

"Moramo da uvećamo veoma skromne brojeve trgovinske razmene. Tek sada uspostavljamo pravu saradnju. Za nekoliko godina ćemo moći da svedočimo strahovito brzom napretku najbližih partnerskih odnosa između Srbije i Bahreina", rekao je Vučić.

Ono što je važno, kako kaže Vučić, je da se pronađe način da se zajednički pokriju troškovi direktne linije između Beograda i Maname.

Sutra je u planu, kako je rekao, biznis forum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.