Vučić poručio čemu se najviše raduje VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 16:22

Vučić poručio čemu se najviše raduje VIDEO

Najviše se radujem otvaranju pruge Beograd – Novi Sad, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"To pokazuje šta se sve promenilo", poručio je on u objavi na Instagramu.

Kako je dodao, to pokazuje i drugačije stanje svesti, ali i činjenicu da smo u stanju da uspemo, da idemo napred, da guramo stvari napred.

Podsetimo, kako je nedavno objavljeno, povratna cena karte brzim vozom koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada biće 1.600 dinara, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom pravcu 1.000 dinara.

Na ovoj relaciji saobraćaće tri tipa voza, jedan koji neće imati stanice, drugi koji će stajati na svim stanicama i treći koji će stajati na nekim stanicama. Za sada u Srbiju je stigao jedan brzi voz koji razvija brzinu i do 200 kilometara na sat, a da se očekuju još dva takva brza voza.

Sve o "munji" koja je stigla u Srbiju FOTO

Takođe, konkurs pod nazivom "Pusti inspiraciju da te vozi" za ime i logo novog brzog voza u Srbiji nedavno je otvoren i trajaće do 21. februara, a pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.