Vučić na otvaranju najvećeg tržnog centra u regionu, Galerija Beograd spremna za posetioce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 04:11

Vučić na otvaranju najvećeg tržnog centra u regionu, Galerija Beograd spremna za posetioce

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Galerije Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najveći tržni centar u regionu.

Otvaranje je planirano u 08.00 časova, a prisustvovaće i predsednik kompanije Eagle Hills Mohamed Alabar.

Galerija Beograd na Sava promenadi spremna je za današnje svečano otvaranje i za posetioce koje očekuju brojni sadržaji.

Reč je o tržnom centru na samoj obali Save, površine 300. 000 kvadratnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << metara, koji će posetiocima ponuditi najbolje svetske i domaće brendove.

Uoči zvaničnog otvaranja sinoć je priređen koktel za poslovne partnere i zakupce koji ne kriju zadovoljstvo što će poslovati u najnovijem beogradskom tržnom centru.

Među zvanicama bilo je i onih koji su iskoristili priliku da, pre zvaničnog otvaranja danas u osam sati, "zavire" u prodavnice omiljenih brendova, u kojima je roba već izložena i spremno čeka prve kupce.

U jednom trenutku Galeriju je obišao i Mohamed Alabar, predsednik kompanije "Igl Hils" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je investitor projekta "Beograd na vodi", u okviru koga je izgrađena Galerija Beograd.

Sa 300. 000 kvadratnih metara ukupne površine, 93. 000 kvadrata prostora za izdavanje i 3. 600 parking mesta to će biti najveći šoping mol, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.

U okviru objekta nalazi se oko 300 lokala i 50 restorana, dva zabavna kompleksa, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta i najnaprednijom IMAX tehnologijom.

Posetioci će moći da šopinguju u prodavnicama najboljih domaćih i svetskih brendova.

Jedan od onih koji će ubuduće poslovati u okviru Galerije Beograd je i Darko Pavlović, čiji butik " Fratelli e Amici " nudi najpoznatije italijanske brendove.

Pavlović, kao i njegove kolege u budućem najvećem molu u regionu, veruje da je reč o pravom poslovnom potezu, uprkos negativnim posledicama koje korona epidemija ima na sve sektore.

Prisustvo u Galeriji Beograd je, kako kaže, projekat na duže staze, koji obećava uspeh i prosperitet.

"Epidemija korona virusa će u svakom slučaju uticati na poslovanje, ali se nadamo da to neće dugo potrajati", rekao je Pavlović.

Inače, Galerija Beograd, inspirisana duhom i ulicama Beograda, predstavlja i svojevrsni arhitektonski poduhvat, koji ovom delu grada daje potpuno novi sjaj.

U eksterijeru preovlađuju staklo i kamen, a zahvaljujući fasadama i podovima od prirodnih materijala i plafonu od providnih panela, šetnja kroz njenu unutrašnjost posetiocima daje utisak da nisu u zatvorenom prostoru.

Otvaranje Galerije Beograd pratiće i sedmodnevni festival, tokom kojeg će svaki dan biti ispunjen sadržajima i raznim aktivnostima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić danas na otvaranju Galerije Beograd

Izvor: B92, 30.Okt.2020

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Galerije Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najveći tržni centar u regionu...Otvaranje je planirano u 08.00 časova, a prisustvovaće i predsednik kompanije Eagle Hills Mohamed Alabar...Galerija Beograd biće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.