Vučić i Nikolić: Potrebno jedinstvo svih državnih organa Srbije

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Nov.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Nikolić: Potrebno jedinstvo svih državnih organa Srbije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić saglasili su se na sastanku da je za napredak zemlje potrebno potpuno jedinstvo svih državnih organa i da će njih dvojica "jedinstveno i usaglašeno" nastaviti zajednički da stvaraju uslove za buduće uspehe države.

Kako je saopštila Vlada Srbije, Nikolić i Vučić su tokom razgovora razmatrali prepreke i izazove u očuvanju bezbednosti Srbije i, kako se dodaje, "teške pritiske na zemlju". Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ukazali i na značaj predstojećeg Samita OEBS-a.

Nikolić i Vučić su istakli da je za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo u delovanju svih državnih organa i da samo snažna Srbija može da obezbedi prosperitet svojim građanima.

Na sastanku je dogovoreno da predsednik Srbije i predsednik Vlade Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić potpuno jedinstveno i usaglašeno, u skladu sa najboljim interesima Srbije, nastave zajednički posao na stvaranju uslova za buduće uspehe i pobede naše države.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.