Izvor: Danas, 18.Avg.2023, 21:57

„Vučić dobar, a Mitrović loš policajac“: Šta se krije u stavu predsednika Srbije da je zloupotreba veštačke inteligencije u obračunu sa opozicijom nefer

"Dobro je što će ono što je urađeno Mariniki Tepić i meni, sudeći po rečima Aleksandra Vučića, biti zabranjeno u Srbiji kao i u ostatku normalnog sveta. Vidim da je dosta onih koji kažu da je Vučić to odlučio jer se plaši da neko može falsifikovati njegov glas i pustiti preko mreža, svestan da bi svi njegovi birači poverovali da je to zaista rekao. I što je još gore niko ne bi mogao da ih ubedi da nije, da je to falsifikat", ističe za Danas Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.