Vučić: Značajno veće plate, a narednih 30 dana...

Izvor: B92, 09.Sep.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Značajno veće plate, a narednih 30 dana...

Beograd -- Uz značajno povecanje primanja pripadnika oružanih snaga, plan je i da se za 30 dana javnosti predstavi program stambenog zbrinjavanja 30.000 pripadnika Vojske.

To je rekao predsednik Aleksandar Vučić.

Novinarima je u Skupštini srbije Vučić rekao da sada postoje uslovi, jer su gradovi, pre svega Beograd i Novi Sad, ali i Niš, smanjili dugove, što će omogućiti gradnju stanova za oficire.

"U toku su razgovori s vladom i Ministarstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrane da najmanje za oko 30.000 oficira u narednim godinama bude rešeno strambeno pitanje. Za nekih tridesetak dana ćemo se pojaviti u javnosti, verujem premijerka Ana Brnabić, ministar Aleksandar Vulin, a možda i ja, s programom kojim bismo pokazali kako mislimo da rešavamo to pitanje", porucio je predsednik Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.