Vučić: Ulažemo više nego ikada VIDEO

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 12:44

Vučić: "Ulažemo više nego ikada" VIDEO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će država u ekologiju uložiti više nego ikada.

"Mi smo slušali ljude, čuli smo probleme sa kojima se se stvarno suočavaju. To smo razumeli i zato ćemo u ekologiju da uložimo najviše", rekao je Vučić u videu objavljenom na njegovom Instagram profilu "avucic".

Takođe je istakao da su sredstva planirana za zaštitu životne sredine za 2022. godinu veća nego svih ovih godina zajedno.

"To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nećemo moći lako da rešimo ni u godinama koje dolaze, ali ćemo stvari da menjamo i popravljamo. I kanalizacije i prečistači otpadnih voda, dakle - čista voda, čistiji vazduh, da što više gasnih priključaka imamo, da industriju što je moguće više prikopčamo na gas i na najčistije energente, da pokušamo da zaštitimo naše velike gradove koliko je moguće, ali za to su potrebna ogromna ulaganja i to je ono što radimo i što ćemo da radimo", zaključio je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.