Vučić: U narednih sedam, osam dana odluka o povećanju premija za mleko

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 19:43

Vučić: U narednih sedam, osam dana odluka o povećanju premija za mleko

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odluka o povećanju premija za mleko i subvencija po grlu biti doneta u narednih sedam, osam dana.

Vučić je to kazao na posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, a odgovarajući na kritike šefa poslaničke grupe Narodne stranke Milana Aleksića koji je podsetio na problem mlekara, a koji su u znak protesta prosipali mleko.

Predsednik je istakao da je u vreme vlasti koju je činila i Narodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranka mleko prosipano mnogo više i kazao da o tom problemu razgovara sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima poljoprivrede i finansija.

"Razgovaram sa Anom Brnabić, minsitrima poljoprivrede i finansija da povećamo subvencije po grlu i premije za mleko i borićemo se za to. Očekujte u narednih sedam, osam dana tu odluku", najavio je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.