Vučić: Tužan sam što ambasade nisu spustile zastave

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Avg.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tužan sam što ambasade nisu spustile zastave

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je tužan i razočaran što zapadne ambasade u Beogradu nisu na Dan žalosti zbog "Oluje" spustile zastave na pola koplja.

Kako prenosi "Politika", premijer je za taj list je prokomentarisao da je tužan i razočaran zbog toga, ali nije želeo da kaže da li će vlada tim povodom uložiti protest.

"Politika" navodi da je u vladi odluka ambasada da ne spuste zastave na pola koplja protumačena kao gest nepoštovanja njene >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << odluke, ali i diplomatskog protokola.

Na takav potez ambasade zemalja kvinte - SAD, Velika Britanija, Nemacka, Francuska i Italija odlučile su se posle međusobnih konsultacija, ali i u dogovoru sa svojim prestonicama, piše list.

Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj bio je prekjuče.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Vučić: Tužan što ambasade nisu spustile zastave

Izvor: Prva.rs, 07.Avg.2015

Kako prenosi "Politika", premijer je za taj list je prokomentarisao da je tužan i razočaran zbog toga, ali nije želeo da kaže da li će vlada tim povodom uložiti protest.. "Politika" navodi da je u vladi odluka ambasada da ne spuste zastave na pola koplja protumačena kao gest nepoštovanja njene...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.