Vučić: Stigla prva dobra vest za Niš!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Stigla prva dobra vest za Niš!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u fabrici “Džonson elektrik” da će to za par godina biti najveća fabrika u Srbiji i naglasio da je to prva dobra vest za Nišlije posle mnogo godina.

Foto: Tanjug, Tanja Valič

Vučić je nakon potpisivanja memoranduma Vlade Srbije i rukovodstva Dzonson elektrika koji će omogućiti zapošljavanje još 2.400 radnika, istakao da je posebno srećan zbog toga što je ta kompanija izabrala Srbiju i Niš gde će da otvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pogon.

On je dodao da je zadovoljan i što je vlada u tome učestvovala i precizirao da je dala 6.750.000 evra i "nije ga bacila".

Prema njegovim rečima pozitivno je i što je Dženeral elektrik uspostavio saradnju sa tehničkom školom i Univerzitetom i Nišu, navodeći da je to upravo ono što će se i pokušati u daljem periodu saradnja privrede i obrazovanja na najboljim primerima Švajcarske, Nemačke....

On je rekao da će se nastaviti sa investicijama ne samo Nišavskom već i Topličkom, Jablaničkom, Pčinjskom i Pirotskom okrugu.

"Potrebni su nam projekti" rekao je Vučih koji je pdovukao i da novca ima i da se može ulagati poručivši istovremeno da Vlada Srbije nijedan dan nije kasnila sa svojim obavezama u aranžmanu sa Dženeral elektrikom.

Premijer je naveo i da je zadovoljan kako je Grad obavio svoj deo posla ali i zamolio za više energije i malo manje svađa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Biće najveća fabrika, nismo bacili pare" FOTO

Izvor: B92, 23.Jul.2015

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u fabrici Džonson elektrik u Nišu da će to za par godina biti najveća fabrika u Srbiji...Vučić je podvukao da je to prva velika i dobra vest za Nišlije posle mnogo godina, te da će ih biti više u narednom periodu...Vučić je nakon potpisivanja memoranduma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.