Vučić: Prvi put  - nezaposlenost nam ispod 12%

Izvor: B92, 21.Avg.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Prvi put - nezaposlenost nam ispod 12%

Prvi put posle nekoliko godina, možda i decenija stopa nezaposlenosti u Srbiji je ispod 12 odsto, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Danas prvi put je stopa nezaposlenosti ispod 12, odstom, 11, 8 ili 11, 9, videćemo kada dođu konačni rezultati", rekao je Vučič u Batajnici prilikom probnog leta remontovanih MIG-ova.

Kako je rekao, još dosta toga mora da se uradi "da bi ljudima u Srbiji bilo bolje, ali da je i trenutno stanje neuporedivo s onim u godinama ranije.

"Kada govore o oporavku srpske ekonomije, ljudi skrenu pogled ili mašu glavom, ali da nije bolja ekonmija ništa od ovog ne bismo uspeli", rekao je Vučič.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stopa nezaposlenosti pala ispod 12 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2018

Stopa nezaposlenosti u Srbiji pala je na ispod 12 odsto, saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić...On je, u obraćanju novinarima na aerodromu u Batajnici gde je prisustvovao prijemu dva remontirana MIG-a 29, kazao da danas prvi put posle više decenija imamo stopu nezaposlenosti ispod...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.