Vučić: Prosečna plata preći će 1.000 evra, samo pod jednim uslovom

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 23:03

Vučić: Prosečna plata preći će 1.000 evra, samo pod jednim uslovom

Peking -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je apsolutno siguran da će biti ostvaren cilj da u 2025. prosečna plata u zemlji pređe 900 evra.

"Obećavam u sledećem mandatu da će plata u Srbiji, samo pod jednim uslovom da ne bude nekog svetskog sukoba, biti veća od 1.000 evra, a da će penzija biti preko 500 evra", rekao je Vučić.

Istakao je da je to cilj i da je sada siguran da će do kraja 2025.godine on biti postignut.

"Jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što me brine je situacija u svetu. Regionalne probleme, uz sve muke i igranke sa zapada, sve ćemo da prevaziđemo i sve ćemo da izdržimo, ali brine me situacija u svetu, jer ona ruši tržište svega“, kazao je Vučić za TV Pink.

Naš cilj da u 2025.godini apsolutno siguran da ćemo preći 900 evra.

Izrazio je nadu da će se centralne banke ponašati odgovorno, a Srbija, kaže, mora črsto držati kurs dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Prosečna plata preći će 1.000 evra, samo pod jednim uslovom

Izvor: B92, 04.Feb.2022

Peking -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je apsolutno siguran da će biti ostvaren cilj da u 2025. prosečna plata u zemlji pređe 900 evra..."Obećavam u sledećem mandatu da će plata u Srbiji, samo pod jednim uslovom, da ne bude nekog svetskog sukoba, biti veća od 1.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.