Vučić: Nisam kočio reforme

Izvor: Beta, 30.Jan.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam kočio reforme

BEOGRAD, 30. januara 2014. (Beta) - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odbacio je u četvrtak optužbe ministra privrede Saše Radulovića i ocenio da je Radulović imao dobre ideje kada ga je predložio za ministra, ali da se "u medjuvremenu pretvorio u političara" koji više brine za rejting.

"Saša Radulović je, kada je postao ministar privrede, imao dobre ideje i namere, ali se u medjuvremenu pretvorio u političara, za razliku od ministra finansija Lazara Krstića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << čijim radom sam zadovoljan", kazao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

On je odbacio i Radulovićeve kritike da na sednicama vlade nema rasprave, jer se ministri plaše njega.

"Ako ne dolazite na sednice vlade, ne možete da znate ni šta se na njima dešava. Taj čovek (Radulović) ni triput nije bio na sednicama", rekao je prvi potpredsednik vlade i naveo da su sednice vlade bile brojne, a da se na pojedinim vodila žučna rasprava.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nisam kočio reforme, Radulović je političar

Izvor: Mondo, 30.Jan.2014

Prvi potpredsednik vlade u ostavci Aleksandar Vučić odbacio je optužbe ministra privrede Saše Radulovića i ocenio da..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.