Vučić: Nemamo disbalans; Imamo i više nego dovoljne količine

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 21:13

Vučić: Nemamo disbalans; "Imamo i više nego dovoljne količine"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je govorio o tome kako će se Srbija izboriti sa krizom koja je aktuelna.

"Ja sam javno rekao da iako mi svi kažu da je sve u redu da mi je sve sumnjivo i naravno nam se dogodilo ovo sa šećerom. Mi nemamo disbalans u onome što smo proizveli i onoga što treba ljudima", rekao je on.

Ali, kako je rekao, kada država zaštiti određenu cenu, postoje veliki pritisci preko PKS, ministarstva, preko svih preko kojih je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se pritisne država da koriguje cenu.

"Imamo i više nego dovoljne količine i sa svim tim trikovima imamo dovoljno. Neko je trebalo time da se bavi sve vreme, a nije se bavio. Dobro je da nam se danas to dešava jer ćemo sada sprovoditi najrigoroznije kontrole", rekao je on.

Takođe je dodao da će najveći problemi u svetu biti oko pšenice i ulja.

"Moramo da vidimo šta imamo dovoljno i da to zaštitimo. Istovremeno, moramo da držimo inflaciju pod kontrolom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.