Izvor: Blic, 18.Okt.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić Nedimoviću: Ako umrem, ti si kriv!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom obilaska poljoprivrednog gazdinstva Ivana Kostića u selu Gornje Krajince "degustirao" - ljutu papričicu.

Vučić je u šali svom ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, pošto je prihvatio da "gricne" ljutu papričicu, poručio:

"Ako umrem, Nedimoviću ti si kriv".

Zatim mu je ponudio da i on bude degustator ljutog povrća, što je Nedimović spremno odbio. "Neću, neću, za svaki slučaj", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Nedimović kategorično. Vučić je opet "bocnuo" svoje ministre da su razmaženi.

"Razmaženi su, ne mogu da izdrže u kasarni sedam dana, posle dva dana se odmah razbeže", rekao je Vučić u šali.

Premijer je ranije danas, tokom obilaska "Jure" u Leskovcu kritikovao neke od ministara koji su, kako je rekao, jedva dočekali da iz Niša, gde Vlada Srbije zaseda, odu za Beograd ili da se iz kasarne presele u hotel.

Vučić je udovoljio novinarskoj znatiželi i rekao da su sa njim u kasarni ostali samo ministri poljoprivrede i zdravlja Branislav Nedimović i Zlatibor Lončar.

Vučić je tokom obilaska Kompanije "Jura" rekao da su neki ministri u kasarni proveli tri, neki četiri ili pet, a neki dva dana, a da su se neki vrlo brzo vratili za Beograd.

"Oni imaju porodice, imam i ja, ali sam ja disciplinovan i težak čovek, ne moram da vidim kadu sedam dana, meni je dovoljno da imam tuš i baš me briga... Neki ne mogu, posebno ne žene", rekao je Vučić.

Pročitaj još

Nedimović i Lončar su, dodao je, samo po jedan dan bili odsutni iz Niša, a ministar privrede Goran Knežević je iz, kako je Vučić rekao, ličnih, opravdanih razloga, na jedan dan napustio kasarnu i otišao u hotel.

Premijer je, medjutim, pomirljivo rekao da mu je najvažnije kakav će rezultat ministri da isporuče i da veruje da će taj rezultat biti dobar.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ "OČI U OČI" SA LESKOVAČKOM LJUTOM PAPRIČICOM: Nedimoviću, ako umrem - ti si kriv!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2016

...Vučić je u šali svom ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, pošto je prihvatio da "gricne" ljutu papričicu, poručio: "Ako umrem, Nedimoviću ti si kriv".."Neću, neću, za svaki slučaj", rekao je Nedimović kategorično..Vučić je opet "bocnuo" svoje ministre da su razmaženi.."Razmaženi...

Nastavak na Kurir...

"Ljuta paprika čelendž": Vučić vs Nedimović (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Okt.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom obilaska poljoprivrednog gazdinstva Ivana Kostića u selu Gornje Krajince probao ljutu papričicu, ali resorni ministar, iako ponuđen, nije....Vučić je ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, pošto je prihvatio da "gricne" ljutu papričicu,...

Nastavak na Mondo...

Vučić Nedimoviću: Ako umrem, ti si kriv /VIDEO

Izvor: B92, 18.Okt.2016

Leskovac -- Premijer Aleksandar Vučić danas je tokom obilaska poljoprivrednog gazdinstva Ivana Kostića u selu Gornje Krajince "degustirao" - ljutu papričicu...Vučić je u šali svom ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, pošto je prihvatio da "gricne" ljutu papričicu, poručio:.."Ako umrem,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.