Vučić: Nastavak obilaznice do Pančeva mogao bi da bude završen do 2028.

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 19:50

Vučić: Nastavak obilaznice do Pančeva mogao bi da bude završen do 2028.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi nastavak obilaznice do Pančeva mogao bi da bude završen do 2028. godine.

Vučić je izrazio uverenje da će država obezbediti novac za nastavak gradnje obilaznice oko Beogada od Bubanj Potoka do Pančeva, sa velikim drumsko-železničkim mostom preko Dunava kod Vinče, kao i da bi to moglo da bude završeno do 2028. godine.

"Da spojimo obilaznicu sa Pančevom, jer tada ćemo imati ceo krug, pošto sada imamo tričetvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćajnog prstena. Tada ćemo da popunimo taj ostatak i da imamo ceo prsten. Time bismo smo mnogo posla završili", rekao je Vučić.

Istakao je da će biti dobro ako do Pančeva bude završeno sve do 2028. godine, pošto će to biti najteži i najkomplikovaniji most za gradnju.

"Mi smo u tišini izgradili tri mosta i preko Dunava i preko Save, i Pupinov most i dva mosta preko Save i Kolubare zajedno, brzo smo dizali mostove, ali ovo je najkomplikovaniji, najteži i naskuplji most, neće biti jednostavno", rekao je Vučić.

"Građani treba da budu ponosni", istakao je predsednik Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.