Vučić: Bogataši da objasne odakle im bogatstvo

Izvor: Akter, 25.Jul.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bogataši da objasne odakle im bogatstvo

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Velikoj Plani da će bogataši morati da objasne odakle im bogatstvo i najavio da će do kraja septembra u Skupštinu Srbije biti upućen na usvajanje predlog zakona o poreklu imovine.

Ne možete da imate prijavljenu platu od 50.000 ili 80.000 dinara, a da ste veliki gazda koji ima dva poršea ili dva velika mercedesa i 17 kuća i stanova, rekao je Vučić.

To od plate od 80.000 dinara ne može, onda ćete morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << objasnite kako ste to stekli, ono što možete da objasnite to je vaše i to je uredu, bićemo čak i fleksibilni, ali ono što ne možete da objasnite, to znači da ste uzeli na račun države, dodao je on.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.