Vučić: Bidimka se kao i Srbija podigla kao feniks iz pepela

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020, 13:15

Vučić: Bidimka se kao i Srbija podigla kao feniks iz pepela

Predsednik je sa radnicima i upravom fabrike obišao proizvodni pogon nove fabrike "Budimka Požega". Vučiću su ponuđeni proizvodi na degustaciju Fabrika prehrambene industrije Budimka je važna za celu Srbiju, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić ističući da se Budimka kao i cela Srbja podigla iz pepela kao feniks.On je u obraćanju na svečanosti ponovnog početka Budimke, posle 20 godina propadanja istakao da je Budimka simbol podizanja Srbije.- Uzbuđen sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ne samo zato što sam lično doprineo ponovnom radu Budimke, već zato što ta fabrika ponovo radi posle više od 20 godina problema kroz koje su prolazili i Požega i Budimka. Danas možemo da budemo malo radosniji - rekao je Vučić u obraćanju. View this post on Instagram Svi smo voleli mešanu marmeladu, uvek je najbolje išla uz palačinke. - Simbol nekadašnje Budimke, limena kantica za marmeladu iz 1970. godine. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 12, 2020 at 3:21am PDT Vučić je istakao i da razume prijatelje naše na zapadu i u Kini koji prave velike svečanosti u takvim prilikama, jer tako hoće ljudima da pokažu koliko je to važno.- Budimka je važna za celu našu Srbiju, jer pokazuje tri stvari: Prvo, koliko smo dugo i beznadežno propadali. Drugo, da kada radimo i kada smo ujedinjeni u borbi za boljitak mozemo da se izvučeo i vratimo na staze stare slave i budemo uspešniji nego što smo ikad bili. I treće, što je porodica Marković uspela da vrati svog sina Aleksandra iz Milana - naglasio je Vučić.Predsednik je sa radnicima i upravom fabrike obišao proizvodni pogon nove fabrike "Budimka Požega". Vučiću su ponuđeni proizvodi na degustaciju, tako da je i on imao priliku da proba kvalitetne džemove proizvedene u ovoj fabrici.Našalio se i kako novinari samo čekaju da ga snime dok isprobava slatko, ali da će on kasnije kupiti proizvode, pa će ih isprobati. View this post on Instagram "Budimka je simbol našeg oporavka, simbol dizanja Srbije kao feniks iz pepela. Markovići, neka vam je sa srećom! Razmišljali ste o svakom detalju. Radnici koje možete da vidite, uglavnom su oni koji su i nekada radili u Budimci. Ovo je veliki uspeh za Srbiju i porodica Marković vratila je nadu da će Budimka biti ono što je nekada bila." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obilasku fabrike prehrambene industrije „Budimka d.o.o Požega“. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 12, 2020 at 3:15am PDT - Volim malinu, ali je sve ukusno, rekao je predsednik. Predsednik je dobio prvi džem od maline koji je proizveden u ovoj fabrici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić na Instagramu stavio fotografiju sa simbolom nekadašnje fabrike Budimka

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu podelio je fotografiju sa teglom marmeladom iz fabrike Budimka Požega čijem svečanom otvaranju je danas prisutvovao Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu podelio je fotografiju sa teglom marmeladom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.