Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: 27 kompanija zainteresovano za koncesiju beogradskog aerodroma

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za koncesiju Aerodroma "Nikola Tesla" zainteresovano 27 kompanija, među kojima su najmoćnije kompanije iz najrazvijenijih zemalja sveta.

"Biće velika borba, zato što svi vide Beograd kao važno, značajno mesto i čvorište svih puteva ne samo u Jugositočnoj Evropi nego i u značajnijem delu starog kontinenta", rekao je Vučić u Beogradu.

On je kazao da su zainteresovane kompanije iz Kine, Francuske, Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ...

Vučić je rekao da u junu i julu stižu obavezujuće ponude, a da do kraja godine očekuje da se proces završi, odnosno do kraja decembra ili početkom januara sledeće godine.

On je istakao da bez koncesije ne bi aerodrom mogao da ostvari ogroman profit i dodao da se koncesijom ne gubi ništa već samo dobija.

"Biće uvećani kapaciteti aerodroma, biće renoviranja, odluka o novoj pisti biće nakdnadno donesena, novi molovi na aerodromu, ja samo neću da prihvatam da to moram da radim ja", rekao je Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.