Izvor: S media, 27.Maj.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme kada ustajete mnogo govori o vama: Kada ustaju najuspešniji?

Bez obzira da li vam treba malo ili mnogo sna, ako ste jedan od lidera i uspešnih, onda verovatno ustajete rano. Baš rano. Šta bi to trebalo da znači?

Margaret Tačer je celu karijeru spavala samo četiri sata. Neki kritičari čak ovih nekoliko sati spavanja krive za sve njene najluđe političke poteze u kasnijim godinama. Vittorio Colao, izvršni direktor Vodafona ustaje u 6 sati.

Helena Morrissey, direktor najveće američke investicione kuće, ustaje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u 5. Tim Armstrong, direktor AOL kompanije ustaje u 6 sa objašnjenjem da je život previše uzbudljiv da bi se spavalo. Mnogo je primera izuzetno uspešnih ljudi na visokim funkcijama koji se bude zajedno sa sunčevim izlaskom.

I sami iz iskustva sigurno znate da vas veliki poslovi i projekti puni izazova podižu rano iz kreveta.

Ako ustajte kasno, ne mora da znači da ste lenji. Pre će biti da vas posao kojim se bavite ne uzbuđuje dovoljno, za vas nije izazov i ne donosi vam radost.

U koliko sati vi ustajete i šta je vaš jutarnji ritual?

*Zaboravite klasični CV i već viđene ideje: Za posao iz snova jednostavno morate uraditi nešto drugačije

Izvor: Bizlife, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kada ustaju najuspješniji?

Izvor: Capital.ba, 28.Maj.2013, 08:10

NJUJORK, Kada se budite i ustajete iz kreveta i koje su vaše jutarnje navike? Bez obzira da li vam treba malo ili mnogo sna, ako ste jedan od lidera i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.