Volite li Čendlera iz Prijatelja? Pogledajte luksuznu kuću zvezde ovog serijala (FOTO)

Izvor: S media, 29.Sep.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volite li Čendlera iz "Prijatelja"? Pogledajte luksuznu kuću zvezde ovog serijala (FOTO)

Posle neuspešnog pokušaja da proda svoju vilu za 5,7 miliona američkih dolara u oktobru 2011. godine, Matthew Perry, zvezda serijala “Prijatelji”, odlučio je da smanji cenu na 5,295,000.

Prošle godine, Matthew je posedovao čak tri kuće koje su se u isto vreme našle na tržištu nekretnina.

Moderna arhitektura je sinonim za kuće ovog glumca. Takođe, insistira na modernom, luksuznom nameštaju, pametnoj tehnologiji, i najsavremenijem sistemu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obezbeđenja…

Vila koju danas predstavljamo, nalazi se u prestižnom delu Holivuda. Iz nje se pruža prekrasan pogled na Los Anđeles.

Poseduje 3 spavaće sobe, 4 kupatila, najsavremenije opremljenu kuhinju, unutrašnje i spoljašnje kamine, kućni bioskop, bazen…

(luxlife.rs)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Volite li Čendlera iz 'Prijatelja'? Pogledajte luksuznu kuću zvezde ovog serijala

Izvor: medio.rs, 30.Sep.2012, 02:43

Matthew Perry, zvezda serijala Prijatelji, odlučio je da proda svoju raskošnu vilu. Moderna arhitektura je sinonim za kuće ovog glumca. Takođe, insistira na modernom, luksuznom nameštaju, pametnoj tehnologiji, i najsavremenijem sistemu obezbeđenja.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.