Voli najavljuje regionalno širenje

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Dec.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli najavljuje regionalno širenje

PODGORICA - Crnogorski trgovački lanac Voli širit će se u regionu, najavio je u intervjuu podgoričkoj Pobjedi predsjednik Odbora direktora Volija Dragan Bokan.

- Naši strateški planovi idu u pravcu širenja na region. Nama su najinteresantnija tržišta koja nas okružuju. Mislim da imamo mnogo da ponudimo i da će to biti nova, uspješna etapa našeg poslovanja, kazao je Bokan.

On je istakao da je crnogorsko tržište malo i da zbog njegovih formata strani lanci >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nisu još uvijek prisutni, ali očekuje da će se to ubrzo promijeniti.

- Sa dolaskom novih lanaca promijeniće se slika tržišta kao što se već desilo u Hrvatskoj i Srbiji. Došlo je do promjene u strukturi asortimana i u potpunosti se promijenio odnos prema domaćoj privredi, kazao je Bokan.

Voli broji 2.100 zaposlenih, a u toku ljetnje sezone dodatno angažuje 250 radnika i najveći je poslodavac u zemlji.

Bokan kaže da se Voli može pohvaliti najvećim ličnim dohocima kada je u pitanju trgovačka branša - prosjek bruto zarada u maloprodaji za 11 mjeseci 2018. godine iznosio je 660,61 euro.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.