Vlada vraća subvencije na gorivo za poljoprivrednike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada vraća subvencije na gorivo za poljoprivrednike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Vlada Srbije u četvrtak doneti odluku o vraćanju subvencija na gorivo za poljoprivrednike.

Vučić je rekao da je odlučeno da se vrati mera subvencionisanja prilikom kupovine goriva za poljoprivrednike i da će tu odluku usvojiti Vlada Srbije u četvrtak.

Predsednik je, obraćajući se građanima Vršca, obećao da će država u narednom periodu još više podržavati sektor agrara i ulaganje u poljoprivredu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlada Srbije u četvrtak vraća subvencije za gorivo

Izvor: Capital.ba, 10.Feb.2019

VRŠAC – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Vlada Srbije u četvrtak donijeti odluku o vraćanju subvencija na gorivo za poljoprivrednike. Vučić je rekao da je odlučeno da se vrati mjera subvencionisanja prilikom kupovine goriva za poljoprivrednike i da će tu odluku...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.