Vlada usvojila zakon o podršci gradjevinskoj industriji

Izvor: Beta, 17.Jun.2010, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila zakon o podršci gradjevinskoj industriji

BEOGRAD, 17. juna 2010. (Beta) - Vlada Srbije u četvrtak je usvojila Predlog zakona o podršci gradjevinskoj industriji u uslovima ekonomske krize.

Ministar prostornog planiranja Oliver Dulić izjavio je na konferenciji za novinare posle sednice Vlade da će taj predlog biti upućen na usvajanje Skupštini Srbije po hitnom postupku.

Dulić je rekao da bi zahvaljujući tom zakonu u narednih 1,5 godinu trebalo da počne gradnja 20.000 stanova i da se otvori još nekoliko gradilišta u Srbiji.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada usvojila zakon o podršci građevinskoj industriji

Izvor: EMportal, 17.Jun.2010

Vlada Srbije danas je usvojila Predlog zakona o podršci građevinskoj industriji u uslovima ekonomske krize.

Nastavak na EMportal...

Vlada usvojila zakon o penzijsko invalidskom osiguranju

Izvor: TV Avala, 17.Jun.2010

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o penzijsko invalidskom osiguranju, rekao je novinarima nakon sednice vlade ministar zaštite životne sredine Oliver Dulić.

Nastavak na TV Avala...

Oliver Dulić: „Nju dil" za građevinsku industriju

Izvor: Press, 17.Jun.2010

Vlada Srbije usvojila je juče Predlog zakona o podršci građevinskoj industriji u uslovima ekonomske krize, koji će da važi do kraja 2011. godine. Ovim zakonom favorizuje se učešće domaćih građevinskih firmi u izgradnji objekata od javnog značaja ...

Nastavak na Press...

Ubrzanje procedura izbora ponudaca u projektima koje ce finansirati drzava

Izvor: Economy.rs, 18.Jun.2010, 03:55

Ministar zivotne sredine i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulic najavio je da ce Predlog zakona o podsticanju gradevinske industrije u uslovima ekonomske krize, koji je usvojen na danasnjoj sednici Vlade, biti po hitnom postupku upucen u skupstinsku proceduru.

Nastavak na Economy.rs...

Usvojen predlog zakona za podsticaj građevinske industrije

Izvor: Poslovni magazin, 18.Jun.2010

Vlada Republike Srbije usvojila je Predlog zakona o podsticanju građevinske idustrije Srbije u uslovima ekonomske krize, saopštio je ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić.- Zakon će ići po hitom postupku u Skupštinu Srbije i stupiće na snagu dan nakon objavljivanja. Građevinska...

Nastavak na Poslovni magazin...

Stiže pomoć građevinskoj industriji

Izvor: YU-Build.rs, 18.Jun.2010

Vlada Srbije je usvojila Predlog zakona o podršci građevinskoj industriji u uslovima ekonomske krize. Zahvaljujući tom zakonu u narednih 1,5 godinu bi trebalo da počne gradnja 20.000 stanova i da se otvori još nekoliko gradilišta u Srbiji.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.