Vlada usvojila izmene zakona o poreskom postupku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2010, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila izmene zakona o poreskom postupku

BEOGRAD -

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, a razmatrala je i situaciju izazvanu poplavama i donela odluku da se u najskorije vreme izdvoje sredstva za pomoć najugroženijim područjima.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o igrama na sreću i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o saradnji u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv kriminala.

Na sednici su donete i Uredba o kriterijumima i načinu odobravanja programa i projekata koji se realizuju u okviru mehanizma čistog razvoja, Uredba o utvrđivanju programa raspodele i korišćenja sredstava za kreditiranje preduzeća koja obavljaju delatnost u oblasti prehrambene industrije za 2010. godinu.

Vlada Srbije je usvojila i Uredbu o reprogramiranju i oslobađanju plaćanja zatezne kamate po odobrenim dugoročnim kreditima datim za finansiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava fizičkim i pravnim licima u cilju podsticanja razvoja poljoprivredne proizvodnje, Uredbu o oslobađanju plaćanja zatezne kamate po odobrenim kratkoročnim kreditima datim fizičkim licima za finansiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava u cilju podsticanja razvoja poljoprivredne proizvodnje.

Na sednici je usvojen i dopunski Program subvencionisanih dinarskih potrošačkih kredita za kupovinu softvera domaće proizvodnje namenjen preduzećima i preduzetnicima. Rok otplate je tri godine, kamatna stopa 7,5 odsto godišnje, grejs period za glavnicu godinu dana.

Doneta je i odluka o izmenama i dopunama odluke o osnivanju Nacionalne agencije za regionalni razvoj čije se sedište iz Beograda izmešta u Zaječaru, navedeno je u saopštenju.

Vlada je imenovala koordinatore za opštine Podujevo, Đakovica, Suva Reka, Dečani, Prizren, Uroševac i Klina u kojima su skupštine opština raspuštene prošlonedeljnom odlukom Vlade.

Doneta je odluka o najvišim cenama lekova za upotrebu u humanoj medicini čiji je režim izdavanja na recept.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije o poplavljenim područjima

Izvor: S media, 24.Jun.2010

Vlada Srbije razmatrala je danas stanje u poplavljenim područjima i odlučila da u najskorije vreme izdvoji novac za pomoć ugroženima, saopštila je Informativna služba Vlade. ..Na sednici je usvojen i Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, kao...

Nastavak na S media...

U poplavama u Srbiji desetine ljudi evakuisano, hiljade hektara zemlje pod vodom.

Izvor: TV Avala, 24.Jun.2010

Vlada u najskorije vreme šalje novac za pomoć ugroženima. Vlada Srbije razmatrala je danas stanje u poplavljenim područjima i odlučila da u najskorije vreme izdvoji novac za pomoć ugroženima, saopštila je Informativna služba Vlade.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.