Vlada usvojila budžet: Razvojan i realan, deficit 23 mlrd. RSD

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila budžet: Razvojan i realan, deficit 23 mlrd. RSD

Beograd -- Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o budžetu za 2019. godinu sa setom pratećih zakona.

Kako se navodi u saopštenju vlade, budžet je razvojni, realan i uravnotežen, a usmeren je na poboljšanje kvaliteta života građana i na ulaganje u kapitalne projekte, kao i na podsticanje daljeg rasta privrede.

Predloženi Zakon o budžetu, koji je upućen u skupštinsku proceduru, predviđa ukupne prihode i primanja za narednu godinu u iznosu od 1.246,2 milijarde dinara, dok su rashodi i izdaci 1.269 milijardi dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlada usvojila budžet, deficit 23 milijarde dinara

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Nov.2018

BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o budžetu za 2019. godinu sa setom pratećih zakona...Kako se navodi u saopštenju vlade, budžet je razvojni, realan i uravnotežen, a usmeren je na poboljšanje kvaliteta života građana i na ulaganje u kapitalne projekte, kao i na podsticanje daljeg...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.