Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2021, 16:06

Vlada usvojila Strategiju zapošljavanja od 2021. do 2026. godine

Vlada Srbije je na današnjoj sednici usvojila Strategiju zapošljavanja za period od 2021. do 2026. godine, čiji opšti cilj je, kako se navodi - uspostavljanje stabilnog i održivog rasta zaposlenosti zasnovanog na znanju i dostojanstvenom radu, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vlada usvojila Strategiju zapošljavanja do 2026. godine

Izvor: RTS, 25.Feb.2021

Na predlog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Vlada Srbije je usvojila je Strategiju zapošljavanja za period od 2021. do 2026. godine. . Opšti cilj Strategije zapošljavanja je uspostavljanje stabilnog i održivog rasta zaposlenosti zasnovanog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.