Vlada raspisala konkurs za direktora Srbijagasa

Izvor: B92, 10.Nov.2021, 13:37

Vlada raspisala konkurs za direktora Srbijagasa

Vlada Srbije raspisala je konkurs za direktora javnog preduzeća Srbijagas.

Među uslovima je da kandidat nije član nijedne političke stranke ili da mu je određeno mirovanje u obavljanju funkcije u organu stranke.

Kako je objavljeno u oglasu u listu "Politika", direktor se bira na mandat od četiri godine, a rok za podnošenje prijava je 30 dana.

Uslovi za prijavu su i visoko obrazovanje, najmanje pet godina radnog iskustva, a od toga najmanje tri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na poslovima povezanim sa javnim preduzećima. Takođe, potrebno je i da novi direktor poznaje oblast korporativnog upravljanja i da ima iskustvo u organizovanju rada i vodjenju poslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.