Vlada produžila uredbu o hlebu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2011, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada produžila uredbu o hlebu

BEOGRAD, 27. septembra 2011. (Beta) - Vlada Srbije donela je u utorak na telefonskoj sednici uredbu kojom je prodajna cena vekne nleba "sava" ograničena na 44 dinara, odnosno proizvodjačka od 37,33 dinara.

BEOGRAD, 27. septembra 2011. (Beta) - Vlada Srbije donela je u utorak na telefonskoj sednici uredbu kojom je prodajna cena vekne nleba "sava" ograničena na 44 dinara, odnosno proizvodjačka od 37,33 dinara.Uredba stupa na snagu 1. oktobra, a primenjivaće se šest meseci.Ranijom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uredbom je do 30. septembra prodajna cena vekne "narodnog hleba" ograničena na 45,97 dinara.Vlada Srbije je produžila i uredbu o obaveznoj dnevnoj proizvodnji 40 odsto hleba od brašna tip 500.Najviša obračunata marža koja je deo veleprodajne cene hleba, vekne težine 500 grama, ne može biti veća od dva odsto, a marža na maloprodajnu cenu ograničena je na najviše sedam odsto. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.