Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2011, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada mora da uvede socijalne karte

BEOGRAD, 6. marta 2011. (Beta) - Vlada Srbije mora da uvede socijalne karte za gradjane Srbije koji nisu u stanju da izmire komunalne i druge obaveze državi, izjavila je u ponedeljak predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) Ranka Savić."Predlog ASNS-a je osnivanje fonda u Ministarstvu rada i socijalne politike koji bi se koristio za pomoć onima koji nisu u stanju da plaćaju komunalije", rekla je Savić na konferenciji za novinare. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

650.000 građana Srbije ispod granice siromaštva; Vlada mora da uvede socijalne karte

Izvor: Economy.rs, 08.Mar.2011, 00:46

Vlada Srbije mora da uvede socijalne karte za gradjane Srbije koji nisu u stanju da izmire komunalne i druge obaveze državi, izjavila je u ponedeljak predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) Ranka Savić.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.