Vlada izmirila dugove putara

Izvor: B92, 22.Dec.2012, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada izmirila dugove putara

Beograd -- Vlada Srbije izmirila je dugove putarskih preduzeća prema bankama u ukupnom iznosu od 4,73 milijarde dinara, saopštilo je Ministarstvo finansija i privrede.

Izmirene su obaveze preduzeća za izgradnju putne infrastrukture prema bankama, nastalih zalogom potraživanja prema Republici Srbiji, na osnovu izvršenih radova na izgradnji putne infrastrukture na Koridoru 10 i Koridoru 11.

Isplaćeni su dugovi preduzeća Putevi Užice u iznosu od 3,1 milijarde dinara, preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << PZP Beograd , u iznosu od 782, 2 miliona dinara, preduzeća Borovica- Transport iz Rume, u iznosu od 338, 5 miliona dinara i gradjevinskog preduzeća Planum od 504, 6 miliona dinara, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Dugovi su izmireni prema Banci intezi, Sosijete ženeral banci Srbija i Unikredit banci Srbija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplaćena dugovanja putarskih preduzeća prema bankama

Izvor: Kurir, 22.Dec.2012

Vlada Srbije izmirila je 4,73 milijarde dinara dugova preduzeća "Putevi Užice", PZP "Beograd", "Borovica Transport" iz Rume i "Planum"..BEOGRAD - Vlada Srbije izmirila je 4,73 milijarde dinara dugova putarskih preduzeća bankama, saopštilo je danas Ministarstvo finansija i privrede...U saopštenju...

Nastavak na Kurir...

Vlada izmirila dugove putara

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2012

Vlada Srbije izmirila je dugove putarskih preduzeća prema bankama u ukupnom iznosu od 4,73 milijarde dinara, saopštilo je Ministarstvo finansija i privrede.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.