Vlada formirala radnu grupu za preduzeća hemijskog kompleksa

Izvor: Studio B, 08.Jun.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada formirala radnu grupu za preduzeća hemijskog kompleksa

Vlada Republike Srbije formirala je radnu grupu čiji je zadatak da predloži rešenja za status tri najveće kompanije hemijske industrije u zemlji, koje zapošljavaju oko 3.000 radnika, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Radna grupa će, kako se navodi, predložiti osnovne smernice za rešavanje statusa "Metanolsko sirćetnog kompleksa" Kikinda, "Azotare" Pančevo i "HIP Petrohemija" Pančevo.

Za predsednika Radne grupe, Vlada je imenovala ministra privrede Željka Sertića.

Poslovanje ovih preduzeća iz hemijskog kompleksa je od strateškog značaja za nacionalnu ekonomiju, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Formirana radna grupa za MSK,Azotaru i Petrohemiju

Izvor: Akter, 08.Jun.2015

Vlada Srbije formirala je radnu grupu čiji je zadatak da predloži rešenja za status najvećih kompanija hemijske industrije u Srbiji - "Metanolsko sirćetnog kompleksa" iz Kikinde, "Azotare" i "Petrohemije" iz Pančeva, saopšteno je danas iz vlade..Radna grupa će predložiti osnovne smernice za...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.