Vlada RS dozvolila banjalučkoj firmi da proizvodi naoružanje

Izvor: Capital.ba, 16.Feb.2024, 14:55

Vlada RS dozvolila banjalučkoj firmi da proizvodi naoružanje

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske dala je danas Privrednom društvu “XPULS” iz Banjaluke saglasnost za proizvodnju naoružanja i vojne opreme. Foto: Pixabay Na sjednici je data saglasnost i da procenat uloga stranog pravnog lica u Privrednom društvu “XPULS” može biti veći od 49 odsto u osnovnom kapitalu radi opravdanosti interesa zbog planiranog pokretanja proizvodnje, obezbjeđenog tržišta za proizvode i zapošljavanja radnika, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sa javnošću. Društvo će se baviti uglavnom proizvodnjom i prometom naoružanja i vojne opreme za ino-kupce. Srna Чланак Vlada RS dozvolila banjalučkoj firmi da proizvodi naoružanje се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Vlada Srpske odobrila proizvodnju naoružanja i vojne opreme

Izvor: B92, 16.Feb.2024

Vlada Republike Srpske donela je Rešenje o davanju saglasnosti privrednom društvu XPULS Banjaluka da može proizvoditi naoružanje i vojnu opremu...I Vlade Srpske je saopšteno da procenat uloga stranog pravnog lica može biti viši od 49 odsto u osnovnom kapitalu društva, iz razloga opravdanosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.