Izvor: Blic, 08.Avg.2018, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vile u državnom posedu Crne Gore: Tu su boravili svetski političari, a danas BESPLATNO mogu da letuju samo ONI

Osim visokih ukupnih primanja, službenih automobila, plaćenih telefonskih računa i povoljnih stambenih kredita, gotovo 30 visokih crnogorskih zvaničnika u svakom trenutku može da od obaveza odahne u nekoj od osam gostinjskih vila koje su vlasništvo države. Oni mogu da biraju između četiri vile na jugu Crne Gore, dve u glavnom gradu i dve na Žabljaku, pišu podgoričke "Vijesti".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO SU VILE U DRŽAVNOM VLASNIŠTVU CRNE GORE: Tu su godinama gostovali svetski lideri, a sada samo ONI mogu besplatno da borave (FOTO)

Izvor: Kurir, 08.Avg.2018

Osim visokih ukupnih primanja, službenih automobila, plaćenih telefonskih računa i povoljnih stambenih kredita, gotovo 30 visokih crnogorskih zvaničnika u svakom trenutku može da od obaveza odahne u nekoj od osam gostinjskih vila koje su vlasništvo države.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.