Vetar u kosi: Rusi napravili novu ladu - krim

Izvor: B92, 01.Okt.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar u kosi: Rusi napravili novu ladu - "krim"

U Rusiji je predstavljen prvi ruski kabriolet "Krim“. Navedeno je da je uglavnom sastavljen od delova "Lade kaline“.

Konstruktori kabrioleta "Krim“ su studenti fakulteta MGTU "Bauman“. Navedeno je da je automobil sklopljen uglavnom od delova sedana "Lade kaline“.

"Krim“ je prvi ruski kabriolet, benzinac, sa 106 konjskih snaga. On može da razvije brzinu do 100 kilometara na čas za 8,5 sekundi. Maksimalna brzina "Krima iznosi 200 kilometara na čas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi ruski kabriolet Krim menja imidž Lade zauvek

Izvor: AutoBlog, 01.Okt.2017

U Rusiji je predstavljen prvi ruski kabriolet „Krim“. Navedeno je da je uglavnom sastavljen od delova „Lade kaline“. Konstruktori kabrioleta „Krim“ su studenti fakulteta MGTU „Bauman“.Navedeno je da je automobil sklopljen uglavnom od delova sedana „Lade kaline“. „Krim“ je prvi...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.