Vesić o novim putevima i prugama u Srbiji VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 12:34

Vesić o novim putevima i prugama u Srbiji VIDEO

Koji će novi putevi i pruge biti završeni u 2024. godini otkrio je u Jutru na TV Prva ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

"Pred nama je zaista teška, izuzetna godina i na nama je da učinimo da ta godina bude bolja nego što je ova prošla, koja je zaista bila dobra za Srbiju", rekao je Vesić.

"Ali u svakom slučaju, još čekaju nas puno stvari koje možemo da uradimo kako bi ova zemlja bila bolja. Ja uvekod kad se bavim javnim poslom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novu godinu čekam sa ljudima koji rade za Novu godinu. I juče sam bio prvo na aerodromu Nikola Tesla, bio sam na železnici, bio sam sa putarima. To su ljudi koji su čitavu novogodišnju noć proveli na svojim radnim mestima", rekao je Vesić.

Kako je Vesić naveo, njih ima oko deset hiljada u Srbiji koji su radili u našim saobraćajnim preduzećima kako na aerodromima, tako i u putarskim firmama, oni su vodili računa o tome da bezbednost na putevima bude onako kako treba.

Celo gostovanje pogledajte u video-prilogu na TV Prva:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vesić: U 2024. još 166 km autoputeva i brzih saobraćajnica kao i brza pruga Novi Sad – Subotica

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jan.2024

SRBIJA – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je da će u 2024. biti završena izgradnja 166 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica, kao i brza pruga Novi Sad – Subotica u dužini od 108 kilometara i početi da se gradi brza pruga od Beogada do Niša....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.