Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023, 12:37

Vesić: Na naplatnoj stanici Preševo postavljen kamion za prekonfiguraciju taga

Na naplatnoj stanici Preševo pre granice sa Severnom Makedonijom od jutros je postavljen kamion sa mobilnim šalterima na kojima je moguće kupiti ili uraditi prekonfiguraciju postojećeg taga za elektronsku naplatu putarine kako bi radio i u Severnoj Makedoniji, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamion za prekonfiguraciju elektronskih tagova postavljen kod Preševa

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2023

Na naplatnoj stanici Preševo postavljen je kamion gde je moguće kupiti novi ili uraditi prekonfiguraciju postojećeg taga za elektronsku naplatu putarine, kako bi on funkcionisao i u Severnoj Makedoniji, saopštavaju iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i dodaju da će srpski...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.