Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2023, 08:24

Vesić: Još 10 dana za prijavu za priključke, produženja roka neće biti

Još 10 dana je ostalo do isteka roka za građane koji žive u nelegalnim objektima da se prijave za legalni priključak na struju, vodu, kanalizaciju, gas ili grejanje, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozvao je sve koji ispunjavaju uslove da iskoriste to vreme i prijave se u opštinama, jer produženja roka neće biti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Imate još deset dana – neće biti produžetka roka"

Izvor: B92, 05.Okt.2023

Još 10 dana je ostalo do isteka roka za građane koji žive u nelegalnim objektima da se prijave za priključak na struju, vodu, kanalizaciju, gas ili grejanje...Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozvao je sve koji ispunjavaju uslove da iskoriste to vreme i prijave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.